Platforma CCP este dedicată adolescenților, oferind răspuns celor mai des întâlnite întrebări legate de carieră: ”La ce sunt bun? Care sunt punctele mele forte? Ce specializări școlare mi se potrivesc? Ce meserii sunt cele mai potrivite pentru mine?”

Oferim acces la soluții eficiente de planificare a carierei, iar prin produsele, serviciile și expertiza care ne definesc ajutăm adolescenții să devină cea mai bună versiune a lor.

Puteți să beneficiați de toate serviciile CCP online pe cont-propriu sau cu asistența unui specialist. Înscrie-te aici

Procesul de autocunoaștere începe cu evaluarea caracteristicilor personale relevante în deciziile legate de carieră (abilități, interese și valori profesionale). Rezultatele vor fi sintetizate într-un profil vocațional.

Evaluarea poate fi realizată pe cont propriu (autoevaluare) prin achiziționarea unui cont de elev (detalii aici) fie sub îndrumarea unui specialist (detalii aici)

Pe baza rezultatelor la chestionare, platforma generează o listă cu specializări școlare și ocupații,  ierarhizate în funcție de gradul de potrivire Toate aceste informații precum și profilul vocațional obținut vor fi incluse într-un raport personalizat.

Acest serviciu poate fi accesat pe cont propriu sau cu asistenta unui specialist, care vă poate ghida în identificarea celor mai potrivite opțiuni.

Platforma CCP vă oferă acces la o bază de date cu instituțiile școlare din România (licee, școli profesionale, facultăți), la descrierea a 1150 de ocupații și la o serie de resurse practice (fișe de lucru, articole științifice și alte materiale informative) care pot fi explorate independent de rezultatele obținute.

Acest serviciu poate fi accesat pe cont propriu sau cu asistenta unui specialist, care vă poate ghida în explorarea alternativelor.

Platforma CCP oferă opțiunea de a beneficia de asistența unui specialist care printr-o combinație între o evaluare avansată și un demers de consiliere la fel de bine structurat și pregătit științific vă poate ghida în luarea celei mai raționale decizii.

Specialistii CCP pot fi contactați direct din platforma, iar ședințele se pot desfășura online (descarca aplicatia noastra de video meeting).

Lista cu specialistii CCP acreditați o regăsiți  aici.